Läbi Eesti, Läti ja Leedu silmade: 21 erilist hetke Põhjamaadega ja soovid tulevikuks

Teisipäev, 10 Mai 2016
Richard Bærug oli esimene Põhjamaade Ministrite Nõukogu infobüroo direktor Lätis aastatel 1991-1996. Richard Bærug oli esimene Põhjamaade Ministrite Nõukogu infobüroo direktor Lätis aastatel 1991-1996.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindused Eestis, Lätis ja Leedus tähistavad 25. tegevusaastat. Oleme nende aastate jooksul kohtunud paljude huvitavate inimestega, kes viivad Põhja-Balti piirkonda edasi. 

Palusime jagada ideid tulevikuks ja erilisi hetki seoses Põhjamaadega 21 inimesel Eestist, Lätist ja Leedust, 7 igast riigist. 2016. aasta teise poole jooksul saab nende lugusid videos kuulata ja vaadata meie Facebooki lehel, Twitteri või Youtube’i vahendusel. Andsime kõigile võimaluse kõneleda emakeeles ning lisasime ingliskeelsed subtiitrid. Videoid leiab teemaviite #NordicBaltic25 abil.

Esimesena kõneleb Richard Bærug, kes töötas aastail 1991-1996 Põhjamaade Ministrite Nõukogu Läti infobüroo direktorina. Norralane Bærug otsustas Lätti jääda, kõneleb kaunist läti keelt ning tegutseb nüüdseks ettevõtjana. Eestiga seovad teda praegu doktoriõpingud Tartu Ülikooli meedia ja kommunikatsiooni osakonnas.

Bærug tunnustab muu hulgas populismist hoiduvaid poliitikuid, kes julgevad kindlaks jääda seisukohtadele, mida paljud inimesed ehk kohe ei mõista või kardavad.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid