Euroopa suurim roheideede ärikonkurss Climate Launchpad kutsub finaali vaatama

Teisipäev, 09 August 2016
Foto:Sigurður Ólafsson/norden.org

Climate Launchpad on Euroopa suurim roheideede ärikonkurss, mis toimub 30 riigis. Sel aastal võistlevad oma äriideede eest rohkem kui 600 idufirmat üle kogu Euroopa. 17. augustil algusega kell 17:00 on kõik huvilised oodatud Erinevate Tubade Klubisse (Telliskivi 60A) kaasa elama roheideede konkursi Eesti finaalile, kus võistlustulle astuvad kaheksa idufirmat. Vaid kolmel Eesti idufirmal avaneb võimalus astuda suurele lavale Euroopa finaalis. Selleaastase võistluse žüriis on ka meie rohemajanduse nõunik Madis Tilga.

 

ClimateLaunchpad pakub mentorlust rohevaldkonna idufirmadele ja meeskondadele eesmärgiga pöörata nende ideed edukaks firmaks. Euroopast osaleb sel aastal rohkem kui kuussada rohelist ettevõtet kolmekümnest riigist. Kokku võeti programmi üksteist Eesti meeskonda, kelle ideed varieeruvad alates ressursside säästmisest ja planeedi hoidmisest kuni uute murranguliste lahendusteni valgustuses ja materjalitehnoloogias.

Peaauhinna Eesti parimatele paneb välja Hedman Partners. Lisaks on publikul võimalus anda hääl oma lemmikule ning saata see meeskond oma ideed kaitsma Skandinaavia suurimale rohetehnoloogia üritusele Cleantech Venture Day.

Climate Launchpad Eesti finaali korraldab Start-up Estonia. 

Ürituse täpsema info, kava ja registreerimise leiab Facebooki lehelt.

Sissepääs sündmusele on prii.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid