Märts toob Põhja- ja Baltimaade MTÜ-de ning avaliku halduse mobiilsusprogrammi tähtajad

Esmaspäev, 06 Märts 2017

15. märtsiks oodatakse taotlusi Põhja- ja Baltimaade mittetulundusühenduste toetusprogrammi, 30. märtsiks aga Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogrammi. Mõlema programmi taotlusvoorud toimuvad üks kord aastas, taotluste esitamine on elektroonilises süsteemis.

Põhja- ja Baltimaade mittetulundusühenduste programmi eesmärk on kodanikuühiskonna tugevdamine ja ühiskonna sidususe suurendamine Põhja- ja Baltimaades. Projektis on vajalik kolme partneri osalemine Põhja- ja Baltimaadest. 2017. aastal on prioriteetseks valdkonnaks kestlik areng. Tutvu lähemalt programmi ja taotlemistingimustega siin.

2016. aastal said Põhja- ja Baltimaade toetusprogrammist toetust 6 projekti kogusummas ca 50 000 eurot.

Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogrammist saavad toetust taotleda õppevisiitideks, praktikaks ja koostöövõrkude kohtumisteks riigi- ja omavalitsusametnikud kõigist Põhja- ja Baltimaadest. Oodatud on taotlejad kõigilt administratiivsetelt tasanditelt (riik, maakond, kohalik omavalitsus, omavalitsuste liidud), nii üksikisikud kui grupid (2-8 osalejat). Vajalik on 3 partneri osalemine Põhja- ja Baltimaadest. Tutvu lähemalt programmi ja taotlemistingimustega siin. 

2016. aastal sai avaliku halduse mobiilsusprogrammist toetust kokku 68 projekti (382 ametnikku) kogusummas ca 341 289 eurot.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid