Creative Entrepreneurship Academy häkatoni võitjameeskondadel on võimalus pääseda globaalsele ettevõtluskonkursile Creative Business Cup Taanis

Esmaspäev, 26 Juuni 2017
CEA häkatoni võitjameeskond PSII CEA häkatoni võitjameeskond PSII Foto: PAtrik Tamm/Norden.org

Septembris jõuab Eesti ja Põhjamaade koostöö loovettevõtluse vallas uue verstapostini. 5.-6. oktoobril toimub Tallinnas Põhjamaade ühe olulisima ning globaalse haardega ettevõtluskonkursi Creative Business Cup alasündmus, Creative Business Solutions eGovernance nimeline võistlus. Võistluse finaal toimub 6. oktoobril, Eesti Euroopa Liidu eesistumise raames peetaval ministrite e-valitsuse teemalisel konverentsil Tallinnas. Mais Tallinnas toimunud Creative Entrepreneurship Academy ja Garage48 koostöös toimunud e-valitsemise häkatoni võitjameeskondadel PSII ja Smart Mobility on otsetee CBSi finaali, mis võib avada neile ukse ka Creative Business Cup ülemaailmsele lõppvõistlusele Kopenhaagenis.

Creative Business Cupi alavõistlust Eestis korraldab Loov Eesti. Taanis riiklikult toetatud tähtsündmuse alaürituse Eestisse toomise ettepanek oli taanlaste initsitatiiv.  „Creative Business Cup´i alavõistluse, CBS eGovernance,  korraldamise usaldamine Eestile on suur tunnustus – meie e-teenuste maine on Euroopas kõrgel. Maine hoidmiseks peame aga pidevalt pingutama, sest paigalseis nii kiiresti arenevas valdkonnas tähendab tagasiminekut. Ootame kõiki säravate ideedega start-up´e end e-edulugude ajalukku kirjutama,“ rääkis Loov Eesti tegevjuht Eva Leemet.

Võistlusele on oodatud start-up´id kogu Euroopast esitama  uute e-teenuste ja lahenduste ideid. Parima idee ja meeskonna 5.-6. oktoobril peetavale eGovernance Solutions konkursile registreerimise tähtaeg on 5. september 2017. Rohkem infot Loov Eesti kodulehelt.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid