Põhjamaade nädal: Põhjala köögi maitsed. Kohtumine peakokaga ja põhjamaiste suupistete valmistamine

Kolmapäeval, 14. novembril ootame teid Põhjamaade köögikunstiga tutvust tegema kohvik Munasse Kolmapäeval, 14. novembril ootame teid Põhjamaade köögikunstiga tutvust tegema kohvik Munasse

banner2est v2

Kolmapäev, 14. november kell 18
TÜ Narva Kolledži keldrikorrus
Osalemistasu: 5 EUR
Piletid eelmüügis kohvikus Muna
*Kohtade arv on piiratud. Müügis on ainult 40 piletit.

Levinud on tõdemus – oleme need, mida sööme. Tänapäeva toidukultuur, uuenenud toidutrendid on kahtlemata seotud arusaamisega meie identiteedist. Kuidas tekivad uued toidutrendid ja millega seletada nende suurt populaarsust?

Uus Põhjala toit on mõiste, mis on maailmas niisama tuntud kui Põhjamaade disain ja arhitektuur.
Põhjala köök kätkeb endas tervislikku toidufilosoofiat, mis toetab ja tunnustab kohalikku päritolu, ehtsat ja värsket, lihtsat ja maalähedast, hooajale vastavat toorainet. Põhjala köök inspireerib ja loob toidurõõmu ning mitmekülgseid maitseid.

 

logod 01