Narva kogukonna häkaton

14.05.2021 kuni 16.05.2021
Grete Kodi (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

 

Привет, город Нарва!

Narva linn koostöös Garage48, OBJEKT, Startup Estonia, Briti Nõukogu ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esindusega kutsub Narva ja Ida-Virumaa elanikke, sõpru ja toetajaid osalema Garage48 Narva kogukonna häkatonil, 14.-16. mail 2021. Kogukonnahäkatoni eesmärk on hoolivam kogukond, inimkesksem linnaruum ja üldiselt keskkonnasõbralikum ja ettevõtlikum Narva ning Ida-Virumaa.

Mõtle probleemile, mis vajab lahendust ning ühine meiega 48-tunniks, kus kohalike ekspertide ja mentorite toel sünnivad ideest esimesed prototüübid. Garage48 Narva kogukonnahäkatoni eesmärk on läbi tiimitöö, koos-mõtlemise ja -töötamise arendada ja julgustada erinevate teenuste ja toodete, algatuste, ürituste, tegevuste, organisatsioonide, äriideede ja -süsteemide ning kontseptsioonide loomist.

Kõik Ida-Virumaa praegused ja endised elanikud ning sõbrad ja toetajad, kes tahavad oma oskuste ja kogemustega toetada piirkonna arengut – olete enam kui oodatud osalema! 

Väljakutsete kategooriad:

🌱 Rohepööre
🏫 Linnaruum
👨‍👩‍👧‍👦 Kogukond
📦Ettevõtlus

Häkatoni üks mentoreid on Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse säästva arengu nõunik Madis Tilga.

Detailse info väljakutsete kategooriate ja ürituse kohta leiad Garage48 kodulehelt.

Osaleda saab nii ideega kui ilma, indiviidina või tiimiga!

Registreerumise tähtaeg on 10. mai, 2021! Liitu siin!

Liitu üritusega ka Facebookis, et olla kursis uuendustega ning suhelda teiste osalejatega!

Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid