Toidu- ja disainikonverents Food for Future ja Bocuse d’Or’i Eesti finaalvõistlus

14.01.2010
KUMU kunstimuuseum
Triin Oppi (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

Tallinn muutub üheks päevaks Euroopa gastronoomia absoluutseks keskpunktiks, kui leiab aset Tallinna esimene rahvusvaheline toidukonverents Food for Future ehk Tuleviku Toit. Osalejaid ootavad kolm loengut teemadel, mis panevad mõtted liikuma, avavd silmad, sütitavad teotahte, kompavad ettekujutuse piire, tõstavad pulssi, panevad endasse uskuma.

Konverentsi teemad: Põhjala toit - Eesti võimalus; toiduturism; molekulaargastronoomia täna; toit ja disain.

Osalejad:
- Fergus Henderson (St. John): Londoni visionäär, kes teeb toitu kõigest, mis on nina ja saba vahel
- Albert Adria (El Bulli): Maailmakuulus molekulaargastronoom ja kondiitrikunsti uuendaja
- Claus Meyer (Noma): Põhjala köögi rajaja ja defineerija

Ühtlasi toimub Bocuse d Or 'i Eesti 2010 finaal, kus osalevad: Dmitri Rooz, Beer House; Tõnis Siigur, restoran Stenhus; Rene Uusmees, restoran Mekk.

Konverentsi kutsega saate tutvuda siin ja päevakavaga siin.

Aeg: 14. jaanuar 2010, kell 9–17.30
Koht: KUMU kunstimuuseumi auditoorium, Weizenbergi 34 / Valge 1, Tallinn
Registreerumine: kohtade arv on piiratud, registreerimislehe leiate siit.
Osalustasu: kuni 10.12.2009 on 1200.- (+ km), hiljem kallim.
Kontakt: Eesti Kulinaaria Instituut, tel +372 51 96 10 97

Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid