Põhjamaade klubi Tallinn Music Weekil!

Neljapäev, 04 Mai 2023

Reedel, 12. mail kell 17.00 - 19.00 avame Telliskivis, Põhja Konnas Põhjamaade klubi, kus kõigil huvilistel on võimalik nautida head põhjamaist muusikat. Üritus on kõigile avatud ja tasuta!

10.-14. mai toimub Tallinn Music Week, mis toob Tallinna erinevatesse kohtadesse hulganisti head muusikat, huvitavaid arutelusid, kunsti ja toidunaudinguid. TMW linnalavade projekti raames kutsume kõiki huvilisi 12. mail kell 17.00 Telliskivisse, Põhja-Konna, et üheskoos heade põhjamaiste artistide loomingut nautida. 

Üles astuvad:

DJ BUNUEL (Soome) DJ Bunuel 60539d8daf

Bunuel on oma põlvkonna üks tegijamaid DJsid. Oma esinemistel ja raadiosaadetes on ta alates 1970. aastatest olnud teerajajaks urbanistliku rütmimuusika eklektilise ja meeleoluka sõnumi levitamisel ning mänginud olulist rolli järgmiste põlvkondade muusikamaitse kujundamisel. Hetkel juhib Bunuel saateid raadiojaamades Yle Vega ja Radio Yle 1.

 

NEØV (Soome)large neov 2020 PRESS 10 NEOV Band 9dfc104508

NEØV on üks Skandinaavia säravamaid indierocki bände, mille moodustavad vennad multiinstrumentalistid Anssi ja Samuli Neuvonen. Oma nelja stuudioalbumi materjaliga tuuritades on NEØV lummanud Euroopa publikut oma sooja, ent põhjamaise helikeelega.

Neid kaht Soomest pärit venda on tutvustanud meediaväljaanded nagu Rolling Stone, Q ja VISIONS. Nad on esinenud nii Reeperbahnil, Positivusel, The Great Escape Festivalil kui ka Eurosonic Noorderslagil. Nende viimane album, Hamburgi legendaarses Clouds Hilli stuudios salvestatud "Picture of a Good Life" (2021), pälvis laialdast tunnustust ja raadioeetrit. NEØVi viimane singel "Captured Images" oli üks 2022. aasta enim mängitud lugusid saksa jaamas Radio Eins. Käesoleval aastal hakkab bänd salvestama oma järgmist albumit Reykjaviki lähedal asuvas Sundlaugnin stuudios koos Birgir Jón Birgissoniga (Sigur Rós, Björk, Jon Hopkins).

Kuula Spotifyst

Vaata YouTube'ist

 

GRAHAM LAKE (Rootsi)large Graham Lake by Peter Hansen 1 kopia Hampus Kivimaee aaec83c6b8

Graham Lake on 21-aastane Rootsi imelaps, kes kirjutab, salvestab, miksib ja esitab oma muusikat täiesti ise. Ta alustas kuueaastaselt tšello mängimist, kuid avastas 15-aastaselt YouTube’ist Martin Garrixi ning mõistis, et peab klassikalise muusika pealt popmuusikale üle minema.Tema singel "Run em Down" koos Avelinoga oli osa viimasest FIFA heliribast ja kõlab muuhulgas Rootsi populaarseima Netflixi sarja "Young Royals" tulevases hooajas. Graham Lake on välja andnud terve rea singleid ja saanud üheks hetke kuumimaks Rootsi artistiks. Tema debüüt-EP ilmub õige pea.

Kuula Spotifyst

Vaata YouTube'ist

 

Ajakava:

17:00 DJ Bunuel
17:30 NEØV
18:00 DJ Bunuel
18:30 Graham Lake

Sündmuse Facebooki üritus.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid