Videovõistlus noortele: Põhjamaad ja Balti riigid on minu kodukant!

Kolmapäev, 11 Mai 2016

Hei, kuni 19-aastased noored, haarake võimalusest osaleda videokonkursil "Põhjamaised naabrid: Põhjamaad ja Balti riigid on minu kodukant!", mida korraldavad Balti Assamblee ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindused Eestis, Lätis ja Leedus. Parimat videot autasustame 1000 euroga, teise ja kolmanda koha väärilisi videoid tunnustame vastavalt 500 ja 200 euroste auhindadega. Võidab see, kes on kõige originaalsem ja järgib konkursi reegleid.

Videovõistluse teemaks on head naabrussuhted. Milline on hea naaber? Mis toimub Läänemere ääres või Põhjamaades või Balti riikides? Et olla head naaber, tuleb tegutseda. Mida teed sina? Videokonkursi eesmärk on edendada Balti riikide ja Põhjamaade noorte huve Põhja-Euroopa heanaaberlike suhete ja koostöö raames.

Konkursil osalemiseks esita 3-minutiline video inglisekeelsete subtiitritega. Video võid teha üksinda või koos teistega. Palun anna videole ka pealkiri. Võid lisada ka video idee kirjelduse, kuid see ei tohiks olla pikem kui 250 sõna.

Esita oma video enne 1. septembrit 2016 koos autori ees- ja perekonnanime, vanuse, aadressi, meiliaadressi ja telefoninumbriga aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Video tuleb üles laadida leheküljele https://files.fm/ või mõnele teisele failide jagamise leheküljele .mp4-formaadis või mõnes teises lihtsas videoformaadis. Tutvu kindlasti videovõistluse tingimustega!

Võitnud videoid võib vaadata Balti Assamblee ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu esinduste kodulehekülgedelt pärast 10. oktoobrit 2016.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid