Prindi see lehekülg

Sauce Forumil esinev Sigurlaug Sverrisdottir peab äris oluliseks sidet looduse ja kõige kohalikuga

    Kolmapäev, 09 August 2017
    Sigurlaug Sverrisdottir Sigurlaug Sverrisdottir Foto: Sauce Forum

    Islandlanna Sigurlaug Sverrisdottir on ettevõtja, kes on täna tuntud kui Islandi laavaväljade keskel asuva, maailmas ainulaadse hotelliketi ION Adventure and ION City Hotels asutaja. ION Luxury Adventure Hotel on Thingvelliri rahvuspargi lähedal asuva virmalistest ümbritsetud hotell, mis oma disainis ja teenustes on inspiratsiooni saanud Islandi võimsast loodusest ja tavadest ning valminud kohalike professionaalide käe all. Hotellis pakutav toit on aga mahe ja valmistatud kohalikust toidutoorainest. Side loodusega ning jätkusuutlikkus on kogu hotellipidamist ja seal ka külalisena peatumist läbiv printsiip. Mais 2017 avas Sverrisdottir pealinnas Reykjavikis ka ION City Hoteli, mis on samuti valminud koostöös Islandi disainerite ja kunstnikega.

    Oma kogemustest räägib Sigurlaug Sverrisdottir 11. septembril Tartus, Eesti Rahva Muuseumis toimuval mainekal rahvusvahelisel toidu- ja külalismajanduse foorumil Sauce Forum 2017.

    Sauce Forum on juba kolmandat aastat Eestis toimuv kõrgetasemeline toidusündmus, mis on varasematel aastatel toonud siia esinema selliseid kokandusmaailma tippe nagu Massimo Bottura, Magnus Nilsson, Christian Puglisi, Sasu Laukkonen jpt ning meelitanud kuulajaskonda üle kogu maailma.

    Vaata lähemalt ja soeta pääse Sauce´il osalemiseks: www.sauceforum.com