Põhjamaade jõuluküla Äkkekülas 22.-23. detsembril

Neljapäev, 20 Detsember 2018
Jõuluküla Põhjamaades Jõuluküla Põhjamaades norden.org

Kutsume teid külastama Põhjamaade jõuluküla, 22.-23. detsembril 11:00-18:00 Äkkekülas, Ida-Virumaal. Külalisi on ootamas põnev meelelahutus- ja spordiprogramm, mida viivad läbi esinejad Eestist, Soomest, Rootsist, Taanist ja Norrast.

„Sel aastal toimub sündmus koostöös Integratsiooni Sihtasutuse ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esindusega ning meie eesmärgiks on tutvustada kohalikele elanikele Põhjamaade jõulutraditsioone,“ lausus jõuluküla linnapea Artjom Poljak ning lisas: „Otsime iga aasta uusi lahendusi, et meie külastajaid üllatada. Näiteks sellel aastal kell 12:00 ja 16:00 on külastajatel võimalik minna matkama Põhjamaade muinasjututegelastega. Matkal kuuleb Põhjamaade jõulutraditsioonidest ja on võimalus õppida põhjamaade keeltes jõuludega seotud ütlusi.“

Kell 11:00 ja 14:30 oodatakse kõiki, väikeseid ja suuri, osa võtma Eesti rahvuskoondise suusataja Darja Yurlova juhitud suusatamise meisterklassist. Huvilistel on võimalik külastada ka laste loomaaeda ning terve päeva on avatud jõuluküla kohvik.

Loe rohkem sündmuse kohta Põhjamaade jõuluküla Facebooki lehel.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid