Biomajandus kasvab nii Euroopas kui ka mujal maailmas. Kuidas sellest arengust osa saada ja kuidas väärtuslike ressursse kõige otstarbekamalt kasutada?

Kolmapäev, 06 Veebruar 2019

Biomajanduse konverents „Biomajandus – loovus ja kestlikkus kõigile“ toimub 28. veebruaril, Tallinnas hotell Olümpias. Esinejad Eestist ja Rootsist keskenduvad kolmele suurele teemale biomajanduse sees – tehnoloogia ja innovatsioon, tark tarbimine ja kestlikkuse kriteeriumid.
Uurime, kuidas biomajanduse valdkonda jätkusuutlikult arendada ja kuidas ergutada poliitilist aktiivsust, et seda valdkonda toetada?

Mõtteid jagavad ja aruteludes osalevad teiste seas Joachim Kreysa, Euroopa Komisjoni biomajanduse nõunik, Petri-Jaan Lahtvee Tartu Ülikoolist, Kaja Peterson, SEI Tallinnast, Mart Mere ESTAgarist ning teised ettevõtjad ja eksperdid. Lisaks räägivad mitmete Eesti parteide esindajad, kuidas nemad saavad uue majanduse arengule kaasa aidata. Paneeldiskussioonis arutlevad Kalle Palling Reformierakonnast, Erki Savisaar Keskerakonnast, Vabaerakonna esimees Kaul Nurm, keskkonnaminister Siim Kiisler (Isamaa), Erakond Eestimaa Rohelised juht Züleyxa Izmailova, Jaak Laineste Eesti 200, Elurikkuse Erakonnast Mihkel Kangur ja Rainer Vakra Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast.

Lisaks ettekannetele ja paneeldiskussioonidele on konverentsil avatud expo ala, kus osalejatel on võimalik tutvuda piirkonnast pärit biomajanduse toodetega.

Sündmus on tasuta ja toimub nii eesti kui inglise keeles. Konverentsile saab registreeruda SEI Tallinn kodulehel kuni 15. veebruarini või kuni kohti jätkub.

Konverentsi korraldajateks on SEI Tallinn (Interreg RDI2CluB projekti raames) koostöös Põhjamaade Ministrite Nõukoguga Eestis, Maaülikooli biomajanduse arenduskeskuse ja Erametsakeskusega.

 

Registreeri konverentsile

Vaata konverentsi kava


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid