Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse uus kommunikatsiooninõunik on Angelika Lebedev

Teisipäev, 26 Märts 2019
Angelika Lebedev Angelika Lebedev Annika Haas

25. märtsil 2019 alustas Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse kommunikatsiooninõunikuna Angelika Lebedev, kes töötas seni Maaeluministeeriumi avalike suhete nõuniku ametikohal.

„Ootan põnevusega uute olukordade ning inimestega tutvumist, et anda oma panus Eesti ja Põhjamaade koostöö ladusamaks muutmisele kommunikatsiooni kaudu,“ ütles Lebedev. „Pean teemasid, millega Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis tegeleb olulisteks ning mul on hea meel, et saan aidata neid laiemale avalikkusele tutvustada. Näiteks on üheks olulisimaks märksõnaks sel aastal kestlikkus.“

Angelikal on arvestatav töökogemus nii avalikust kui ka erasektorist, ta on õppinud avalike suhete juhtimist, kogunud teadmisi Eesti Diplomaatide Koolist ning edukalt kaitsnud magistritöö Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas. Lisaks igapäevatööle on ta viimasel kolmel aastal vabatahtlikuna kaasa löönud Lennart Meri Konverentsi sotsiaalmeediameeskonnas, eelmise aasta suurõppusel SIIL Meediaoperatsioonide Keskuse töös ning 2018 a sügisel toimunud World Cleanup Day pressimeeskonnas. Samuti oli Lebedev üks sideisikutest Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ajal.

„Minu jaoks on oluline pidev areng, seetõttu püüan ka oma vaba aega sisustada õpetliku ning kasuliku tegevusega,“ lisas Lebedev. „Aega, mis päevatööst üle jääb aitab peamiselt täita vabatahtliku liikmena Naiskodukaitse tegemistes kaasa löömine.“

„Ladus, tõhus ja uuenduslik kommunikatsioon on meie organisatsiooni jaoks esmatähtis ning meil on suur rõõm Angelikat meie Põhjamaade meeskonnas tervitada,“ ütles Christer Haglund, Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu ehk Põhjamaade valitsuste ametlik koostöövorm asutati 1971. aastal. Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esindus avati 1991. aasta kevadel. Esindus viib kokku Põhjamaade ja Eesti (ka teiste Balti riikide) poliitikuid, eksperte, ametnikke jt ühist huvi pakkuvates valdkondades: rohemajandus, teadus ja innovatsioon, sotsiaalne heaolu, loomemajandus, kultuur. Eesmärgiks on koostöövõrkude loomise ja toetamise kaudu tõsta Põhja-Balti piirkonna konkurentsivõimet maailmas.

Loe lähemalt Põhjamaade Ministrite Nõukogu koostöösuuniseid Balti riikidega alates 2014. aastast.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid