Põhjamaade Ministrite Nõukogu Narva esindus peab soolaleivapidu ja korraldab Narva linna bränditeemalise seminari

Teisipäev, 07 Mai 2019
norden.ee

2019. aasta märtsis kolis Põhjamaade Ministrite Nõukogu (PMN) Narva esindus Vaba Lava teatrikeskuse ruumidesse. Seoses avamise ja tegevuse laiendamisega kutsume kõiki huvilisi avatud seminarile „Narva linna bränd. Samm nr …“, mis toimub 14. mail algusega kell 18.00 Narva Vaba Lava teatrikeskuse suures saalis.

„Narva on huvitava ajaloo ja ainulaadse geograafilise asukohaga linn. Siin on oma maailm, mis ühest küljest säilitanud oma autentsuse, teisest küljest aga imab endasse kõik tänapäevased maailma trendid. Just seepärast tegutseb Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus piirkonnas juba neli aastat ning loob koostöösilda Põhjala ja Ida-Virumaa venekeelse kogukonna vahel,” sõnas Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor Christer Haglund.

Oma enam kui kaheksa sajandi pikkuse ajaloo vältel on Narva pälvinud tähelepanu paljude sündmustega ja on teada–tuntud ka Eesti piiride taga. Siiski ei ole ei linna elanikel ega külalistel ühtset arusaama, mis on Narva oma bränd – milles seisneb linna ainulaadsus nii selle elanike kui ka turistide jaoks.

”Linna brändimine teeb selle atraktiivseks nii investoritele, turistidele kui ka elanikele endale. Samuti aitab see kaasa infrastruktuuri arengule ja tõstab elukvaliteeti. Linna brändi loomisel on esmajärjekorras elanikke kaasamine, mistõttu loodame aktiivsele osavõtule seminarist. Mõistagi ei ole see meil esimene kord Narva brändist rääkida. Kuna me ei ole siiani jõudnud ühise nimetajani, tähendab see vaid seda, et on vaja taas kokku tulla ja teemat arutada seni, kuni leiame lahenduse,” kommenteerib PMN-i Narva filiaali programmikoordinaator Jevgeni Timoštšuk.

Kutsutud eksperdina esineb seminaril Pertti Lintunen, Soome linna Imatra ekslinnapea, kes juhtis linna ja arendas selle brändi 11 aastat. Seminar toimub inglise keeles sünkroontõlkega vene keelde. Pääs üritusele on vaba.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus alustas Narvas koostöös venekeelse telekanaliga ETV+ tegevust 2015. aastal. Lähemalt saab meie tegevustega tutvuda kodulehel www.norden.ee

 

Lisainfo sündmuse kohta:

Jevgeni Timoštšuk
Narva filiaali programmi koordinaator
GSM: +372 51 58 904
e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid