Põhjamaad tõmbavad tähelepanu ülemaailmsetele väljakutsetele

Neljapäev, 02 Juuli 2020
norden.org

Miks peaksime õppima armastama veidra kujuga kurke? Kas Põhjamaad saavad tõesti aidata paremaks muuta lapsehoolduspuhkuse tingimusi USA-s? Kuula Põhjamaade Ministrite Nõukogu uut taskuhäälingute sarja Nordic Talks ja saa teada.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu on välja töötanud uue projekti, Nordic Talks, mille eesmärk on tuua tähelepanu ÜRO säästva arengu eesmärkidele ja innustada inimesi tegema muudatusi oma igapäevaelus, et tagada jätkusuutlik tulevik kõigile.

Taskuhäälingutes tulevad kokku eksperdid Põhjamaadest ning mujalt maailmast, et jagada oma teadmisi ja üheskoos otsida lahendusi ülemaailmsetele probleemidele. Arutelude keskmes on ÜRO säästva arengu eesmärgid ning teemad hõlmavad kõike alates kliimamuutustest kuni demograafiliste, poliitiliste ja sotsiaalsete muutuste ning väljakutseteni.

Nordic Talks esimesed kolm osa on juba avaldatud ning suve jooksul lisandub veel kolm uut. Esimeste arutelude keskmes oli COVID-19 mõju rohelisele üleminekule; koledate köögiviljade väärtus ja tohutu toidujäätmete hulk, mis tuleneb suhtumisest veidra kujuga kurkidesse ning lapsehoolduspuhkus Ameerika Ühendriikides.

Kuula arutelusid SIIN.

 

Loe projekti kohta lähemalt norden.org kodulehel.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid