Parapaadid purjetavad taas. Tule sinagi!

Esmaspäev, 05 Juuli 2021

17. juulil  lähevad Tallinnas taas merele erilised purjekad ja purjetajad. Tule ja proovi sinagi! Keel, vanus ega erivajadus pole takistus. Huvilistel palume registreerida SIIN. Registreerimine on avatud kuni 15. juulini.

Erilised Purjetajad lähevad merele koos turvaliste purjekatega, mille kapteniteks on Hugo Vaino ja Uko Tiidemann. Sündmuse avasõnad lausub hr Vadim Belobrovtsev, õhtut juhib tsirkuseartist ja akrobaatikatreener Vello Vaher. 

Eelnevalt toimub kaldal instrueerimine ja päästevahendite jagamine. Juhendab Kreeka treener Iakovos Kikianis. 

Projekti “Purjeta sotsiaalsesse kaasatusse” (Sail into social inclusion) eesmärk on edendada kaasavat, võrdset ja omavahel ühendatud Põhja- ja Baltimaade piirkonda, millel on ühised väärtused, tihe kultuurivahetus ja heaolu läbi projektipartnerite koostöö.

Projekt sai toetust Põhja- ja Baltimaade mittetulundusühenduste toetusprogrammist. Programm on mõeldud Põhja-ja Baltimaade koostööprojektidele, mille eesmärgiks on kodanikuühiskonna tugevdamine ja ühiskonna sidususe suurendamine Põhja- ja Baltimaades. Programmist saavad toetust taotleda mittetulundusühingud (MTÜd) või sihtasutused (SAd).

Kohtumiseni 17. juulil,  kell 16.00 - 19.00 Lennusadamas, B3 kail.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid