Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogramm toetab 2021. aastal kokku 30 koostööprojekti

Teisipäev, 14 Detsember 2021
Brooke Cagle/ unsplash

Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogrammile esitati tänavu 31 taotlust. Toetust said 30 koostööprojekti.

2021. aastal toetust saanud koostööprojektides osaleb järgneva aasta jooksul kokku 164 Põhjala ja Balti riikide avaliku sektori töötajat paljudest erinevatest avaliku sektori valdkondadest. Mobiilsusprogrammi toetuste summa on kokku 194 927 eurot. Toetust saanud projektid seavad eesmärgiks Põhja- ja Baltimaade piirkonna avaliku sektori koostöö edasise arengu ja efektiivsuse.

Kõik Põhjala ja Balti riigid on projektides hästi ja võrdselt esindatud, kuna igas projektis peavad osalema partnerid vähemalt 3 riigist. Diagramm annab ülevaate riikide osalemisest mobiilsusprogrammis taotlejana ja koostööpartnerina kõigis projektides kokku. PA graafik

Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogrammile laekus 2021. aastal kõige rohkem taotlusi Eestist (12 taotlust), järgnesid Leedu (10 taotlust) ja Läti (7 taotlust) ning Rootsi (1) ja Norra (1). Taotluste kogusumma oli tänavu 217 629 eurot.

Arvestades osalust kõigis toetust saanud projektides nii taotleja kui partnerina, on aktiivseimad programmis osalevad avaliku teenistuse asutused tänavustes projektides pärit Rootsist (19,2 % kõigist projektidest), Soomest (16,3 %), Eestist (14,4 %), Taanist (12,5 %) ja Leedust (11,5%). Toetust said kultuuri- ja sotsiaalvaldkonna, hariduse ja teaduse ning kohaliku ja regionaalse arengu, korrakaitse ning paljude teiste valdkondade koostööprojektid.

Loe lähemalt Põhja- ja Baltimaade avaliku halduse mobiilsusprogrammi kohta

Täpsem statistika:

Kontaktandmed:

Madis Kanarbik, programmi koordinaator
Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
www.norden.ee


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid