Narvas tähistatakse Põhjala päeva hubase kogupereüritusega

Esmaspäev, 21 Märts 2022

Kolmapäeval, 23. märtsil tähistame Põhjala päeva - kell 18.00 algab Narva Vaba Lava kohvikus Alex Kohvik & Catering pereõhtu Põhjala moodi. Peredele ja sõpruskondadele suunatud ürituse raames toimuvad põnev legoturniir, Norra vahvlite küpsetamine ja huvitav näitus.

„Sellel äreval ajal otsustasime Põhjala päeva tähistada mänguliselt, harivalt ja perekeskselt.  Toetame ja väärtustame perega olemist ning pakume võimalust ühiselt aega veetes põgeneda korraks argipäevast ja rasketest mõtetest. Põhjala päevaga tähistame Põhjamaade koostööd ja ühtsust ning ürituse kaudu soovime tutvustada ka Põhjala väärtusi nagu avatus, usaldus ja kestlikkus,“ kommenteeris ürituse korraldaja, Põhjamaade Ministrite Nõukogu Narva filiaali programmikoordinaator Jevgeni Timoštšuk

„Nii lapsed kui ka täiskasvanud saavad proovile panna oma nutikuse ja oskused põneval legoturniiril, mida korraldame koostöös MTÜ Lasnaideega. Meie hea partner Alex Kohvik & Catering pakub maitsmiseks kohapeal küpsetatud Norra vahvleid ning sealsamas üles pandud näitus pakub küllaga mõtteainet. Usun, et üritus toob rõõmu nii suurtele kui ka väikestele,“ jätkab Jevgeni Timoštšuk ürituse tutvustamist.

Ürituse raames esitletakse Soome saatkonna koostatud näitust. Pop-up ringmajandusnäituse “Rohelised valikud” kaudu saab tutvuda erinevate Soomes välja töötatud lahenduste ja materjalidega, mille abil on võimalik asendada plastikut ja naftat pakendites, tekstiilides ja kütuses. 

Üritus on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud. Üritusel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine: https://forms.gle/fUSCGunQmPga7R8F6

Lisainfo ürituse kohta: 

Jevgeni Timoštšuk

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis

Narva filiaali programmikoordinaator

Tel: 515 8904

e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

www.norden.ee

www.facebook.com/nordenrus


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid