Piirkonna parimad eetilised häkkerid on selgunud!

Esmaspäev, 31 Oktoober 2022
Cyber Battle'i võitjad koos Eesti Vabariigi Presidendi Alar Karisega Cyber Battle'i võitjad koos Eesti Vabariigi Presidendi Alar Karisega Jana Laigo / Barefoot Studio

29. oktoobril toimus Tartus Põhja-Baltimaade suurim küberoskuste võistlus, kus osalesid võistkonnad igast Põhja- ja Baltimaade riigist.Cyber Battle of Nordic-Baltics 2022 võitjaks tuli Rootsist pärit võistkond Bumbodosan! Palju õnne!

Teise koha pälvis Islandi võistkond pwnagaukar, kolmanda koha aga Taanist pärit GratisFerie Estland. Parim tüdruk oli Angela Ikonen ning parim Eesti tiim, kes sõidab Eestit Austaaliasse esindama, on The Pumas

Võistlusel osalenud tiimide tagasiside korraldajatele on ülivõrdes ning kõik kiidavad professionaalset korraldust – nad tundsid end kui superstaarid. Kuid mitte ainult, ka lahendusele tulnud ülesanded olid oma ülesehituselt varasemast teistsuguse loogikaga.

Vaata väikest tagasivaadet võistlusele siit:

Suur tänu CTF Tech, et olete sellise suurepärase ja tulevikku suunatud formaadi loonud! Tänusõnad ka meie diginõunik Grete Kodile, kelle algatusel Põhja- ja Baltimaade osalemine sellel üliolulisel võistlusel võimalikuks sai ja kes tiimidel ka Eestisse jõuda aitas.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid