Ülekanded ÜRO kliimamuutuste konverentsilt COP27 - Põhjamaade paviljon

Esmaspäev, 14 November 2022
Andreas Omvik

Põhjamaadel on COP27-l oma paviljon - the Nordic Pavillion - kus leiab aset mitmeid huvitavaid arutelusid, mida koordinrerib Põhjajmaade Ministrite Nõukogu ja millest saavad aktiivselt osa võtta ka Baltimaade kliimahuvilised.

14. novembril kell 16.00 toimub paneel "Mind the gap – Gender Equality, Female entrepreneurship, and the Green Transition", kus arutletakse, kas me suudame saavutada kestliku arengu eesmärke ilma võrdõiguslikkuseta energia- ja keskkonnasektoris. Eestist osalevad arutelus Let's Do It World (World Cleanup Day) president ja ülemaailmse võrgustiku juht Heidi Solba ning Timbeteri tegevjuht Anna-Greta Tsahkna.

Lisainfo: https://pub.norden.org/us2022-449/#118805

14. novembril kell 17.30 toimub aga arutelu, mis uurib, kuidas kaasata Põhja- ja Baltimaade noori kliimamuutuste vastasesse võitlusse - "Spreading Hope and Empowering Action". Arutelu modereerib Keskkonnainvesteeringute Keskuse arengu- ja koostöökoja juht Helen Sulg ning sellest võtavad osa ka Heidi Solba ja Hanah Lahe Eesti Noorteühenduste Liidust. Arutelu toimub koostöös Keskkonnaministeeriumiga.

Lisainfo: https://pub.norden.org/us2022-449/#118806 

Vaata COP27 kuuendat päeva "Water and Gender" siit:


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid