Põhja-Balti energiakonverents: Energiatarned ELi rohelises kokkuleppes

29.06.2021
Madis Tilga (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

29. juunil kell 10.00 kohtuvad ELi energiavolinik, Põhja- ja Baltimaade asutuste tippjuhid ning piirkondlikud energiaettevõtjad, et arutada ELi rohelise kokkuleppe energiatarnekavu.

Euroopa rohelise kokkuleppe raames on määratletud uued probleemid ja poliitikasuunad. Kuhu asetuvad praegu Põhja- ja Baltimaad? Milline on energiavaldkonna peamiste poliitiliste lahenduskavade väljavaade 2030. ja 2050. aastaks?

Sündmuse teemakohastel sissejuhatavatel lühiseanssidel, kuhu on teiste seas kaasatud Rahvusvaheline Energiaagentuur, Wind Energy Europe, Eesti Energia ja PowerUp Technologies, antakse ülevaade Euroopa rohelise kokkuleppe peamistest ja poliitiliselt väga asjakohastest tegevuskavadest. Seejärel on kavas poliitikaarutelu ELi energiavoliniku Kadri Simsoni, Leedu energeetikaministri Dainius Kreivysi, energiaettevõtete Equinor ja Ørsted esindajate ning Eesti ja Soome energeetikavaldkonna tippjuhtidega.

 

Registreeri konverenstile siin

Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid