Selle aasta söögi- ja joogimaailma tippsündmusel Flavours I Ideas I Experiences on võimalik kohtuda Põhjamaade restoranimaailma tipptegijatega

Esmaspäev, 05 November 2018
12. Novembril toimub 2018. aasta söögi- ja joogimaailma tippsündmus Flavours I Ideas I Experiences 12. Novembril toimub 2018. aasta söögi- ja joogimaailma tippsündmus Flavours I Ideas I Experiences flavoursofestonia.com

12. novembril 2018 toimub Kultuuikatlas Baltimaade söögi- ja joogimaailma aasta tippsündmus Flavours I Ideas I Experiences, kus astuvad üles mitmed nimekad kõnelejad hospitality maailmast.

Sündmuse esimese osa teemaks on hospitality turundusstrateegiad ja -ideed. Kahetunnise workshopi teeb James Hacon Inglismaalt. James on strateegilise turundusfirma Think Hospitality asutaja ning tal on aastate pikkune kogemus restorani- ja hotellibrändidele turundusstrateegia loomises. Peale töötuba leiab aset paneel-arutlus turunduse teemadel, kus astuvad üles ajakirjanikud Argot Murelius (USA/Rootsi), Carla Capalbo (Inglismaa), Anya Seeberg Liaaen (Norra), Virginia Ann Newton (Taani) ning Islandi ainukese Michelin tähega pärjatud restorani Dill peakokk Ragnar Eiriksson (Island). Paneeli veab Heleri Rande. Sündmuse esimene osa lõpeb lõunaga, mille on valmistanud Peeter Pihel (Eesti).

Sündmuse teine osa keskendub maitsetele ning elamustele. Oma eduloo räägib maailma parimaks baarmaniks tunnustaud Mr. Lyan aka Ryan Chetiyawardana Londonist. Saali teises otsas olevas Belvedere baaris saab ka Ryani eduloost inspireeritud kokteile proovida. Kõrval olevas Coca Cola lounge’is saab mekkida parimaid mocktail’e. Jungent kohvilounge’s kohvi juua. Food Studio puljongibaaris erinevaid naturaalseid puljongeid ning nendest valmistatud roogasid maitsta. Peale Ryanit astub lavale Eesti kokanduse ühe eduloo autor Artur Kazaritski, kes on hetkel Kopenhaagenis asuva Põhjammade parima restorani Geranium sous chef. Michelini tähega Berliini restorani Nobelhart&Schmutzigi sommeljee Johannes Schellhorn räägib oma loo. Lisaks mitmed muud põnevad toidu- ja joogielamused, mis ootavad proovimist. Seminari teise osa pilet sisaldab ka Peeter Piheli lõunat ning pärastlõunal algava Baltikumi parimate restoranide väljakuulutamisest osavõttu, Eesti õllesommeljee finaalvõistlust ja showbaarmenite võistlust.

Tutvu sündmuse ja osalejatega lähemalt Flavours of Estonia kodulehel.

Või sündmuse Flavours I Ideas I Experiences Facebooki lehel.

 

Tekst originaalselt ilmunud Ideas, Flavours, Experiences Facebooki lehel.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid