Kultuuri mobiilsusprogrammi reisitoetuse tähtaeg on 31. jaanuar

Esmaspäev, 09 Jaanuar 2023

Kas oled kunstnik, loovisik või kultuuritöötaja? Taotle reisitoetust, et saaksid teha koostööd oma kolleegidega Põhja- ja Baltimaades, vahetada kogemusi ja teadmisi, esitleda oma töid või osaleda konverentsidel, seminaridel ja kunsti- ning kultuuri teemalistes uurimistöödes.

Reisitoetus annab individuaalsetele taotlejatele ligipääsu Põhja- ja Baltimaade kultuurivaldkonna kontaktidele, oskustele ja teadmistele. Samuti võib toetust kasutada kunsti- ja kultuuriteoste esitlemiseks ning huvi suurendamiseks Põhja- ja Baltimaade kunsti ja kultuuri vastu. Reisitoetus on mõeldud Põhjamaade ja Balti riikide (Eesti, Fääri saared, Gröönimaa, Island, Leedu, Läti, Norra, Rootsi ja Ahvenamaa, Soome, Taani) elukutseliste loovisikute ja kultuuritöötajate reisikulude katteks.

Reisitoetust saab taotleda reiside jaoks, mis kestavad kuni 14 päeva. Reis peab panustama kohtumistesse ja kontaktide loomisesse ning edendama uusi koostöövõimalusi ja algatusi. Hindamisel võetakse arvesse taotleja kunstikarjääri ja varasema töö kvaliteeti, reisi eesmärki ja seda, kuidas taotleja kavatseb oma eesmärgid saavutada. Taotlusi hinnatakse ka panuse poolest uute kunsti- ja väljendusvormidega seotud teadmistesse.

Reisitoetuse esimene taotlusvoor 2023. aastal kestab 3. jaanuarist 31. jaanuarini

Teised 2023. aasta taotlusvoorud toimuvad:

27.02.2023 – 27.03.2023 15.59
28.08.2023 – 28.09.2023 15.59

Rohkem infot kultuuri mobiilsusprogrammi reisitoetuse kohta leiad siit.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid