Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis avab filiaali Narvas

Teisipäev, 16 Veebruar 2016
Jevgeni Timoštšuk, Narva filiaali programmi koordinaator Jevgeni Timoštšuk, Narva filiaali programmi koordinaator

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis avab veebruaris Narvas filiaali, et tutvustada Ida-Virumaal lähemalt Põhjamaid, korraldada kultuurisündmusi ning osaleda enam kohalikes päevakajalistes aruteludes.

"Avame Narvas filiaali, et tutvustada Põhjamaade eluolu ja koostööd ka Eesti idaosas. Soovime kohtuda kohalike inimestega ning pakkuda neile Põhjamaadest seda, mis on neile vajalik ja huvitav,“ selgitab Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor Christer Haglund.

Eesti Rahvusringhäälingu venekeelse telekanali ETV+ Narva stuudioga samal aadressil asuvas filiaalis töötab kohaliku programmi koordinaatorina Jevgeni Timoštšuk. Kõik, kes tunnevad huvi Põhjamaade vastu, on oodatud filiaali külastama 23. veebruarist aadressil Puškini 19, Narva.

"Koostöö Põhjamaade Ministrite Nõukoguga aitab meil viia ellu meie esialgset ideed kohalikust stuudiost kui kohaliku kultuurielu tõmbekeskusest, kus lisaks teletööle toimuvad kultuurisündmused, sealhulgas kunstinäitused, seminarid, kohtumised kultuuritegijatega. Nii on stuudiosse oodatud kõik huvilised ka päevasel ajal," kommenteerib koostööd ETV+ peatoimetaja Darja Saar.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu avas Eestis esinduse 1991. aastal ning tähistab 2016. aastal 25. tegevusaastat. Lisaks peakontorile Tallinnas on esindusel filiaal Tartus ja jaanuarist Narvas. Esinduse headeks partneriteks on olnud Valga ja Pärnu maavalitsus ning Narva Noortekeskus, kellega jätkub koostöö ka tulevikus.

На русском


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid