21 erilist hetke (video): Marina Kaljuranna esimesed mälestused Põhjalast

Kolmapäev, 01 Juuni 2016
Eesti Vabariigi välisminister Marina Kaljurand. Eesti Vabariigi välisminister Marina Kaljurand. Foto: Terje Lepp/norden.ee

Mis on Eesti välisminister Marina Kaljuranna esimene mälestus seoses Põhjamaadega ning mida tunneb ta Soome vastu? Mida oleks Põhjalast ja teistest Balti riikidest üle võtta? Milline väljakutse nõuab kõige enam Eesti ja Põhjamaade ühist tegutsemist? Eesti ja Põhjamaade koostöö kõige väärtuslikum vara on inimesed ja erilised hetked.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindused Eestis, Lätis ja Leedus tähistavad 25. tegevusaastat. Oleme nende aastate jooksul kohtunud paljude huvitavate inimestega, kes viivad Põhja-Balti piirkonda edasi. Palusime jagada ideid tulevikuks ja erilisi hetki seoses Põhjamaadega 21 inimesel Eestist, Lätist ja Leedust, 7 igast riigist.

Välisminister Marina Kaljurand jagas esimesena Eestist oma esimesi mälestusi Põhjamaadest, kelle või millega ta vahetaks Põhjamaadest koha ning mis tema hinnangul on kõige tulitavam küsimus, mida saavad Eesti ja Põhjamaad vaid koos lahendada.

2016. aasta teise poole jooksul saab nende lugusid videos kuulata ja vaadata meie Facebooki lehel, Twitteri või Youtube’i vahendusel. Andsime kõigile võimaluse kõneleda emakeeles ning lisasime ingliskeelsed subtiitrid.

Videoid leiab teemaviite #NordicBaltic25 abil.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid