Meeste emotsionaalne tervis

Esmaspäev, 04 September 2023
Konverents  “Men’s Emotional Health: Towards Support and Well-Being” Konverents “Men’s Emotional Health: Towards Support and Well-Being” www.norden.lt

Millised on parimad tegevused ning tõhusad strateegiad meeste emotsionaalse tervise toetamiseks? Vaata järele juunikuus Vilniuses toimunud konverentsi “Men’s Emotional Health: Towards Support and Well-Being”, mille eesmärk oli käsitleda üliolulist meeste emotsionaalse tervise teemat ja lõhkuda sellega seotud stigmasid, luues meestele turvalise keskkonna, kus nad saavad oma probleemidest avalikult ja hukkamõistu kartmata rääkida.

 

Konverentsi kava leiad siit: https://www.norden.lt/en/events/mens-emotional-health-towards-support-and-well-being/

 

Meeste emotsionaalne tervis on meie üldise heaolu oluline osa. Meeste vaimse tervise parandamiseks mõeldud tegevused on eriti tähtsad, sest see probleem on pikka aega tähelepanuta jäänud. Ka olemasolevad soonormid ja tüüpilised ühiskonna ootused naistele ja meestele on osa probleemist.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Leedus ja Leedu Vabariigi Sotsiaalkindlustus- ja Tööministeerium algatasid 2022. aasta kevadel kaheaastase projekti „Meeste kriisikeskuste/meeste organisatsioonide tegevuse ja nende töötajate pädevuse kasvatamine Baltimaades”, mille käigus tehakse heade tavade ja teadmiste jagamiseks tihedamat koostööd Põhjamaade meesteorganisatsioonidega.

Projekti kohta leiad rohkem infot siit: https://www.norden.lt/en/projects/strengthening-activities-of-mens-crisis-centers-mens-organisations-and-competencies-of-their-staff-in-the-baltic-countries/

 


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid