Veel leidub vabu kohti loovusfoorumile 2015 "Loovus loob turvatunde"!

Kolmapäev, 01 Juuli 2015
Loovusfoorum 2014 Narvas Loovusfoorum 2014 Narvas

Kolme eelneva aasta edu kannustas meid ka selle aasta hilissuvel korraldama Põhjamaade ja Balti riikide loovusfoorumit. Neljandal korral kannab foorum pealkirja "Loovus loob turvatunde" ning ootame sellest osa võtma õpetajaid, koolijuhte, huvijuhte ja teisi haridustöötajaid, kelle sooviks on loovuse avaldumise kaudu kooli-, õppimis- ja loomisrõõmu toetamine, lastes turvatunde loomine, iseenda loovuse kasutamine töös ja igapäevastes tegemises.

Huvi foorumitel osalemise vastu on olnud igal aastal suur. Eelmine aasta ei jõudnud me registreerumist ametlikult välja hõigatagi, kui juba kohtade arv sai täis. Sellel aastal Ida-Virumaal Illukal toimuvale foorumile on kohti veel kiirematele saadaval.

Pakume loodukaunis kohas foorumist osavõtjatele nagu ikka inspireerivaid loenguid nii Eesti kui ka välismaistelt ekspertidelt ning praktilisi loovstuudioid, kus saab kuuldut kohe n-ö omal nahal proovida.

Tutvustame mitmekülgset Islandi valitsuse algatatud Põhjamaade ühist haridusprojekti "Biofiilia", arutleme hariduse reformimise üle Soomes ja Eestis; küsime, mis on ja kuidas kasutada visuaalset mõtlemist ja õpetamist jpm.

Kavas on loomulikult põnevad vabaaja veetmise võimalused mugavas Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuses, kus seekord ka majutame oma külalised.

Loovusfoorumi osalustasu on 70 eurot. Hind sisaldab loenguid, loovstuudioid, tõlget, vabaajategevusi, toitlustust ning majutust kahe- kuni neljakohalistes tubades. Osalemiseks tuleb end kirja panna hiljemalt 17. augustil (NB! kohti jagub vaid kiirematele) ning tasuda hiljemalt 21. augustiks arve, mis laekub e-kirjaga pärast registreerumist.

Loovusfoorumi selleaastasest teemast ja eesmärgist saab lugeda ning päevakavaga tutvuda meie kodulehel. Praktilist korraldust puudutavates küsimustes abistab Grete Kodi (e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või tel: 627 3101), foorumi sisu ja päevakava selgitab Eha Vain (e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või tel: 627 3104).


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid