Infopäevad Narvas, Pärnus ja Valgas

Esmaspäev, 18 Jaanuar 2016
Infopäev Narvas. Infopäev Narvas. norden.ee

Riigiametnikud, haridustöötajad, MTÜde esindajad ja kultuurivaldkonnas tegevad isikud, kes soovivad ellu viia koostööprojekte Põhjamaadega ning taotleda selleks reisi- ja majutustoetust, on oodatud Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse infopäevadele Narvas, Pärnus ja Valgas.

Esimene infopäev toimub Narvas, Tartu Ülikooli Narva Kolledžis 21. jaanuaril kell 11-13. Pärnu infopäev toimub 10. veebruaril kell 12-14 Pärnu Maavalitsuses (registreerumine ja päevakava) ning Valga infopäev 11. veebruaril kell 12-14 Valga Maavalitsuse (registreerumine ja päevakava). Infopäeva töökeeled on eesti, vene ja inglise.

Võrreldes varasemate aastatega on seekordne infopäev praktilisem. Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse nõunikud vastavad eelkõige taotlemist puudutavatele konkreetsetele küsimustele ning annavad nõu. Seega on kasulik juba enne infopäeva tutvuda toetusvõimalustega.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis tähistab 2016. aastal 25. tegevusaastat. Me viime loome ja toetame Põhjamaade ja Eesti koostöövõrke ning tutvustame Põhjamaade ühiseid väärtusi ja projekte Eestis. Soovime tõsta Põhja-Balti piirkonna konkurentsivõimet maailmas.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu eesistujamaa on 2016. aastal Soome.

Kohtumiseni!


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid