Infopäev "Kuidas leida agente ja jõuda rahvusvahelisele turule?"

Neljapäev, 01 September 2016
Foto: Magnus Fröderberg/norden.org

6. septembril kell 10 toimub Arhitektuurikatlas (Põhja pst 27a) infopäev loomeettevõtetele, kes soovivad oma toodetega rahvusvahelisele turule minna. Infopäeva korraldavad Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindus Eestis, Loov Eesti ja Soome agentuuride ühendus AGMA.

Infopäeval räägib AGMA juht Kati Uusi-Rauva agentide leidmise võimalustest ning advokaat Triin Siil advokaadibüroost Glimstedt tutvustab litsentsimüügiks vajalike dokumentide koostamist.

Infopäev on ettevalmistuseks 28. ja 29. novembril Helsingis peetavale sündmusele „Bränd litsentsimüügi turul“, kuhu tulevad üle maailma kokku tulnud agentidele, tootjatele, edasimüüjatele ja portfoolio halduritele oma tooteid esitlema Põhjamaade põnevaimad ja uuenduslikumad brändid.

Eriti on oodatud mängude valdkond, muusika, kirjastamine, TV, film, animatsioon, disaini- ja elustiiliettevõtted ning elamusreiside korraldajad. Kohtuda saab ka brändituru sponsoritega nagu Rovio, Finlayson ja Jõuluvana.

Vaata brändituru kodulehekülge.

Registreeri siin.

Rohkem infot: 

Grete Kodi, nõunik

tel. 627 31 010
e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid