Kultuur: pika- ja lühiajalised koostöövõrgud

19.01.2024 kuni 19.02.2024
Grete Kodi (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

Koostöövõrkude toetus toetab Põhjamaade ja Balti riikide, st Eesti, Fääri saarte, Gröönimaa, Islandi, Leedu, Läti, Leedu, Norra, Rootsi ja Ahvenamaa, Soome, Taani elukutseliste loovisikute ja kultuuritöötajate koostööperioode ning mõtte- ja teadmiste vahetust. Toetust saab taotleda kas lühi- või pikaajalise võrguprojekti jaoks.

Võrkude puhul, mis töötavad koos kuni ühe (1) aasta, on võimalik saada toetust kuni 20 000 eurot, kuid Põhjamaade Kultuuripunkti toetus võib moodustada kogueelarvest kuni 70%.
Võrk, mis on saanud lühiajalist toetust, võib hiljem taotleda pikaajalist toetust. Juhime tähelepanu, et enne pikaajalise koostöövõrkude toetuse taotlemist tuleb teatada lühiajalise koostöövõrkude toetuse saamisest.
Lühiajalist koostöövõrkude toetust saab taotleda kaks korda aastas.

Võrkude puhul, mis töötavad koos kuni kolm (3) aastat, on võimalik saada toetust kuni 100 000 eurot, kuid Põhjamaade Kultuuripunkti toetus võib katta kogukulu kuni 50% ulatuses.
Pikaajalist koostöövõrkude toetust saab taotleda kord aastas.

Loe lisaks

Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid