Mittetulundusühingute koostöötoetuse taotlemine muutus paberivabaks

Reede, 16 Märts 2012
ncmgrants.org ncmgrants.org

Dokumentide allalaadimine, täitmine, e-kirja koostamine ja saatmine jne, jne – ja kui valesti siis jälle otsast peale. See kõik on minevik. Eesti mittetulundusühingutel on nüüd võimalik taotleda Põhjamaadega koostööks toetust elektrooniliselt. Kasutaja- ja keskkonnasõbralikult ning tõhusalt.

Uues elektroonilises taotluskeskkonnas nimega NCM-Grants ehk eesti keeles Põhjamaade Ministrite Nõukogu toetused saab toetustaotlust täita kasvõi iga päev sammhaaval kuni taotlustähtaja kukkumiseni. Ehk sellel aastal 2. aprillini kaasa arvatud.

Enne taotlemist tuleks kõigil tutvuda põhjalikult toetuse suunistega ja uue elektroonilise taotlussüsteemi juhistega! Kasutajaks registreerumine ja taotluse täitmine ei eelda ega tähenda automaatselt taotluse esitamist. Toetuse administreerija vaatab pärast 2. aprilli üle vaid need taotlused, mis on lõplikult täidetud ning kasutaja poolt saadetud tähtajaks.

Süsteem salvestab kirjutatu reaalajast, mistõttu ei pea kartma, et sisestatud info kaotsi läheb. Samas on võimalik ka ise salvestada vahepeal tehtud tööd.

NCM-Grantsi kaudu tuleb toetuse saamise korral esitada hiljem ka aruanne, lisaks toimub kogu suhtlus toetuse haldaja ja taotleja vahel uues virtuaalkeskkonnas. See tähendab ühtlasi, et toetuste haldajad ei võta enam vastu taotlusi paberkandjal ja e-posti teel nagu seni!

Kõik, kes soovivad mittetulundusühingute toetusega seotud lisateavet, uudiseid, saavad tellida selleks NCM-Grantsi kaudu uudiskirja.

Kogu taotlemine on ingliskeelne.

Uut süsteemi puudutavate tehniliste küsimuste korral palume ühendust võtta: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Toetusprogrammi puudutavatele küsimustele vastab Merle Kuusk telefonil 627 3105 või e-posti teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Edukat taotlemist!


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid