Läänemere maade mittetulundusühenduse toetuse taotlemine nüüd elektrooniline

Neljapäev, 13 Veebruar 2014
Foto: Johannes Jansson/norden.org Foto: Johannes Jansson/norden.org

Läänemere maade mittetulundusühenduste toetusprogramm on avatud ja ootab taotlusi – tähtaeg juba 30. aprill 2014. Sellest aastat võetakse vastu ainult elektroonilisi taotlusi!

Koostöötoetust saavad taotleda avatud ja demokraatliku struktuuriga valitsusvälised organisatsioonid ehk mittetulunduslikud avalikkuse poolt tunnustatud kodanikuühiskonna organisatsioonid, mis ei ole riigiasutuste või eraettevõtete omanduses ega nende poolt kontrollitavad. Eestis on valitsusväliste organisatsioonide õiguslikuks vormiks tavaliselt mittetulundusühendused (MTÜ) või sihtasutused.

Eesti mittetulundusühendused saavad toetust taotleda ja väiksema eelarvega programmist: Põhja- ja Baltimaade mittetulundusühenduste toetus. Antud toetuse prioriteetseks valdkonnaks on kestlik areng (vastavalt Eesti säästva arengu riiklikule strateegiale aastani 2030 "Säästev Eesti 21": Eesti kultuuriruumi elujõulisus, inimese heaolu kasv, sotsiaalselt sidus ühiskond, ökoloogiline tasakaal; ning Põhjamaade Jätkusuutliku Arengu Strateegiale).

Tähtajad:

Kontakt:
Merle Kuusk
Tel: 627 3105
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid