Vaata pilte ja jaga ka oma kogemusi Põhjamaade raamatukogunädalast!

Kolmapäev, 11 November 2015
Põltsamaa Ühisgümnaasiumi 1.B klass loeb hommikuhämaruses M.Parri raamatut "Vahvlist südamed". Põltsamaa Ühisgümnaasiumi 1.B klass loeb hommikuhämaruses M.Parri raamatut "Vahvlist südamed". Foto: Marika Viks

Meil on rõõm teatada, et selleaastane Põhjamaade raamatukogunädal "Sõprus Põhjalas" on osutunud väga menukaks. Raamatukogunädala kodulehel on end kirja pannud enam kui 100 Eesti raamatukogu, kooli ja lasteaeda. Kokku on end kirja pannud enam kui 2000 osalejat Põhjamaadest, Balti riikidest ja Valgevenest.

Raamatukogunädal ilmestab selgelt, kui tugev on Põhjamaade ja Eesti sõprus. Samuti näitab suur huvi raamatukogunädala vastu, et aasta pimedaimal ajal haaravad nii lapsed, noored kui ka täiskasvanud raamatute järele. Lugemine, unistamine ja jutuvestmine ei ole kuhugi kadunud.

Paljud raamatukogunädala osalised on juba jaganud pilte ja muljeid oma sündmustest Facebookis. Selle üle on meil eriti hea meel! Vaadake ja ise ning jagage oma üritusi!

Raamatukogunädala kodulehel saab uudistada teiste riikide sündmusi ning samuti muljeid jagada.

Lähemalt raamatukogunädalast ja teemast "Sõprus Põhjalas" saab lugeda siin.

Põhjamaade raamatukogunädalat puudutavatele küsimustele vastab kultuurinõunik Eha Vain, telefonil 627 3104 või e-postil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid