Eesti noori lugejaid külastab Taani laste- ja noortekirjanik Kenneth Bøgh Andersen

Neljapäev, 01 November 2018
Taani laste- ja noortekirjanik Kenneth Bøgh Anderseniga. Taani laste- ja noortekirjanik Kenneth Bøgh Anderseniga. //kennethboeghandersen.dk/

21. ja 22. novembril on Eesti noortel lugejatel suurepärane võimalus kohtuda Taani laste- ja noortekirjaniku Kenneth Bøgh Anderseniga.

Kohtumised toimuvad kolmapäeval, 21. novembril Tallinna Keskraamatukogus ning neljapäeval, 22. novembril Tartus, Tartu Annelinna haruraamatukogus ja Tartu Ülikoolis.

Kenneth Bøgh Andersen on enim tuntud oma „Sipelgapoisi“ ja „Suure kuradisõja“ seeria järgi. Andersen alustas kirjutamist juba teismelisena. Läbimurde kirjandusmaailma tegi ta 2000. aastal, kui ilmus tema esimene fantaasiaraamat „Slaget i Caïssa“, eesti keeles „Caïssa lahing“. Alates sellest on ta avaldanud üle kolmekümne viie laste- ja noorteraamatu, alates fantaasiakirjandusest kuni õuduslugude ja ulmeni. Kenneth B. Anderseni raamatuid on tõlgitud viieteistkümnesse keelde.

Eesti lugejatele on Kenneth B. Andersen tuttav tänu oma populaarsele superkangelase teoste sarjale „Sipelgapoiss“, mille põhjal tehtud filmide triloogia on jõudnud ka Eesti kinolinadele.

Sündmus saab teoks tänu Nordic Writers Crossing Borders programmile, mida rahastavad CBSS ja Nordplus.

c.b.andersen kulastus


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid