Kaks Eesti tööd jõudsid Põhja-Balti reklaamikonkursi finaali

Teisipäev, 17 September 2013
Thórdís Claessen Thórdís Claessen

ÜRO ja Pōhjamaade Ministrite Nōukogu toidu raiskamise vähendamise kampaania "Mōtle, söö ja säästa" reklaamikonkursi 15 finalisti hulka jõudsid ka kaks Eesti tööd. Avaliku hääletuse võitis Islandi disaineri Thórdís Claesseni töö "Toeta paremat maailma".

Kaheksa ehk enam kui pooled 15 finaali jõudnud tööst tulid Taanist. Finaalis konkureerisid veel 2 tööd Lätist, üks Venemaalt, Rootsist ja Islandilt. 4. oktoobril annab žürii lemmikule suurel toidu raiskamise vastasel üritusel "Mõtle.Söö.Säästa" Kopenhaagenis auhinna üle Põhjamaade Ministrite Nõukogu peasekretär Dagfinn Høybråten.

15 finaaltööst valmib rändnäitus, mis jõuab kõigisse Põhja- ja Baltimaadesse. Töödega on võimalik tutvuda Põhjamaade koostöö ametlikul kodulehel.

ÜRO ja Pōhjamaade Ministrite Nōukogu kutsusid kevadel ellu reklaamikonkursi "Mōtle, söö ja säästa" toidu raiskamise vähendamiseks. Konkursiga soovisid korraldajad leida parima reklaami, mis veenaks inimesi toitu mitte raiskama. Reklaam pidi olema kasutatav nii plakatil kui ka ajalehes.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid