Harju metalliettevõtted käisid kontaktreisil Soome

Teisipäev, 07 Jaanuar 2014
Foto: Johannes Jansson/norden.org Foto: Johannes Jansson/norden.org

Mitmed Harjumaa väike-ja keskmised ettevõtted tun­nevad huvi oma toodete/tee­nuste ekspordi alustamise ja kasvatamise vastu, kirjutavad Aarne Leisalu (projekti juht, Ph.D.) ja Raul Kaldre (ettevõtluskonsultant) 3. jaanuari maakonnalehes Harju Elu.

"Harju Ettevõtlus- ja Arendus­keskus (HEAK) käivitas välispart­nerite kaasabil ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu ning Ettevõt­luse Arendamise Sihtasutuse ra­halisel toel pilootprojekti, mille üldeesmärgiks on abistada Har­jumaa väike ja keskmise suuru­sega ettevõtjaid väliskoostöö käi­vitamisel ja laiendamisel paran­damaks ettevõtete edukuse ning tööhõive kasvu kaudu Harjumaa elanike heaolu," saab Harju Elust lugeda.

"20.-21. novembril toimuski esimene Harjumaa metalliettevõtete kontaktreis Soome Uusi­maa regiooni, kus osalesid pro­jekti ettevõtjate paneelist välja valitud 6 ettevõtte (FinEst Steel AS Sauelt, Extrememet OÜ Loo'lt, Saku Tehno Metall OÜ Sakust, Vertex Estonia AS ja Raudar Metal Works OÜ Tal­linnast ning FerrMix Construction Viimsi vallast) tegev- või müügi­juhid," kirjutavad Leisalu ja Kaldre. Jaanuaris 2014 on analoog­sed kontaktreisid toimumas Taani ja veebruaris Rootsi.

Jätka lugemist siin.

Põhjamaade Ministrite Nõukogu toetustega saab tutvuda siin.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid