Jaanuaris avanevad avaliku halduse ja Põhja-Balti MTÜde toetuse taotlusvoorud

Kolmapäev, 17 Detsember 2014

Alates 15. jaanuarist saavad Põhjamaade mittetulundusühendustega (MTÜ) koostööd teha soovivad Eesti MTÜd taotleda toetust Põhja-Balti MTÜde toetusprogrammist. Elektroonilise taotluse esitamise tähtaeg on 15. märts 2015.

Oodatud on taotlused MTÜdelt ja avalikes huvides tegutsevatelt sihtasutustelt, mille eesmärgiks on ühiskonna sidususe suurendamine ja kodanikuühiskonna tugevdamine. Vajalik on vähemalt kolme, sealhulgas ühe Põhjamaa MTÜ koostöö.

Eelistatud on taotlused, mis keskenduvad kestlikule arengule. Toetussummad küündivad 20 000 Taani kroonist 100 000ni. Eelistatud on taotlused, millel on kaasfinantseering. Kaasfinantseering projektile võib olla otsene (rahaline panus taotlejalt) või kaudne (rahaline panus projekti partneritelt, mõnelt organisatsioonilt, riigiasutuselt, annetajalt jne).

Põhjamaade ja Balti riikide avaliku halduse mobiilsusprogramm toetab piirkonna kõigi tasandite avalike teenistujate koostööd. Taotlusvoor avaneb 19. jaanuaril, taotlus tuleb esitada elektrooniliselt hiljemalt 30. märtsil 2015.

Loe lähemalt Põhja- ja Baltimaade toetustest.


Telli uudiskiri

  • Uudised
  • Sündmused
  • Toetuste tähtajad
  • Uurimisraportid